fbpx

Miere de albine de Floarea Soarelui 1 kg

44,00 lei

Mierea de Floarea Soarelui „Carul cu Miere” conține vitamine și minerale și este cunoscută ca fiind un antimicrobian eficient. De obicei, este consumat sau amestecat cu alimente sau băuturi pentru aroma sa dulce.

Gramaj: 1 kg

Țară de origine: ROMÂNIA

Stoc epuizat

100% produs natural

Transport gratuit peste 250 lei.

Produs în România

  • Descriere
  • Bine de știut!
  • Reviews

În cea mai mare parte, Mierea de albine de Floarea Soarelui „Carul cu Miere” este culeasă de albinele noastre sau ale apicultorilor cu care colaborăm, din zona județului Satu Mare, unde culturile de floarea soarelui se întind pe suprafețe pe care nu le poți cuprinde cu privirea.


Mierea de albine de Floarea Soarelui are un gust ușor floral și, ca și alte tipuri de miere, foarte dulce. Mirosul este dulce și destul de neutru. În ceea ce privește textura, mierea de floarea soarelui poate deveni fermă și cristalină, mai degrabă decât lipicioasă și fluidă, ca multe alte tipuri de miere. Creșterea temperaturii acestui tip de miere cu câteva grade va face, de obicei, să se spargă cristalele și mierea să se transforme într-un lichid mai puțin vâscos.

Este considerată unul dintre adevăratele supra-alimente ale naturii și joacă un rol important ca agent antioxidant, antiinflamator și antibacterian. Cu o serie de metaboliți care stimulează sănătatea, mierea de floarea soarelui poate fi considerată o alternativă mai sănătoasă la îndulcirea alimentelor și băuturilor.*


*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat.


Țară de origine: ROMÂNIA

– din stupina proprie „Carul cu Miere” sau de la alți apicultori autorizați.

Spuma albă care se formează la suprafața mierii cristalizate, uneori deasupra în borcan, alteori pe margini, așa cum se vede în poza pe care am atașat-o, nu este nimic altceva decât glucoză de miere și este unul dintre elementele care atestă faptul că mierea este de calitate superioară.


Faptul că s-a format acest strat de glucoza ne asigură că mierea nu a fost procesată termic

De asemenea unul dintre motivele pentru care poate să apară un strat de „spumă” la suprafața borcanului sunt bulele de aer care se formează în timpul dozării mierii și care ies la suprafață ulterior. Astfel, în timpul procesului de cristalizare, la suprafață, mierea se cristalizează diferit din cauza acestor bule.

Nu există recenzii la acest produs. Fii primul care scrie unul.

Produse Recomandate