fbpx
10%

Miere de albine de Rapita 1 kg

Prețul inițial a fost: 47,00 lei.Prețul curent este: 42,50 lei.

Mierea naturală crudă, de rapiță „Carul cu Miere” se prezintă ca fiind de culoare albă sau galbenă foarte deschis, cremoasă și tartinabilă, cu un gust mai puțin dulce în comparație cu celelalte tipuri de miere. Se potrivește de minune dimineața la cafea pentru că nu modifică semnificativ gustul acesteia, îi oferă exact dulceața de care are nevoie (sau nu, în funcție de preferințe).

Gramaj: 1 kg

Țară de origine: ROMÂNIA

100% produs natural

Transport gratuit peste 250 lei.

Produs în România

  • Descriere
  • Bine de știut!
  • Reviews

Carul cu Miere recomandă Mierea de rapiță deoarece acest tip de miere este obținut din rapiță sălbatică, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, minerale, vitamine şi betacaroten.


Specialiștii spun că Mierea de rapiță este benefică atât pentru sănătate, cât și pentru înfrumusețare:*

– în cazul bolilor renale, de stomac, cardiace și respiratorii;

– previne afecțiunile hepatice și pancreatice;

– este recomandată persoanelor care se confruntă cu depresia, stresul, anxietatea sau insomnia;

– are proprietăți antibacteriene (eliminarea streptococului și stafilococului);

– ameliorează bronșita cronică;

– conține Q3;

– este folosită în prepararea măștilor pentru față datorită conținutului ridicat de vitamina E.


Pentru mai munte informații despre Mierea de rapiță Carul cu Miere hai pe BLOG!

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat.


Țară de origine: ROMÂNIA

– din stupina proprie „Carul cu Miere” sau de la alți apicultori autorizați.

Spuma albă care se formează la suprafața mierii cristalizate, uneori deasupra în borcan, alteori pe margini, așa cum se vede în poza pe care am atașat-o, nu este nimic altceva decât glucoză de miere și este unul dintre elementele care atestă faptul că mierea este de calitate superioară.


Faptul că s-a format acest strat de glucoza ne asigură că mierea nu a fost procesată termic

De asemenea unul dintre motivele pentru care poate să apară un strat de „spumă” la suprafața borcanului sunt bulele de aer care se formează în timpul dozării mierii și care ies la suprafață ulterior. Astfel, în timpul procesului de cristalizare, la suprafață, mierea se cristalizează diferit din cauza acestor bule.

Nu există recenzii la acest produs. Fii primul care scrie unul.

Produse Recomandate