32,00 lei
MiereMix pentru Turtă dulce este rezultatul combinației dintre miere polifloră cremă și bine cunoscutele ingrediente măcinate care dau savoare și fac turta dulce atât de specială și anume: scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ghimbir, ienibahar și anason.
Gramaj: 250 g
Țară de origine: ROMÂNIA
Stoc epuizat
100% produs natural
Transport gratuit peste 250 lei.
Produs în România
MiereMix pentru Turtă dulce este un produs pentru gătit.
A fost gândit în acest fel pentru ca să îți ușurăm munca în bucătărie și ca să economisești timp atunci când pregătești o gustare.
Cu ajutorul acestui borcan de MiereMix n-a fost nicicând mai ușor să faci turtă dulce și să aduci, astfel, miros de Crăciun chiar în bucătăria ta.
Pe etichetă este menționată rețeta recomandată pentru o turtă dulce aromată și sănătoasă, iar mai jos vei regăsi rețeta recomandată și într-o variantă mai detaliată.
MiereMix pentru Turtă dulce este rezultatul combinației dintre miere polifloră cremă și bine cunoscutele ingrediente măcinate care dau savoare și fac turta dulce atât de specială și anume: scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ghimbir, ienibahar și anason.
Mierea polifloră folosită este o miere crudă, neprocesată termic, care în urma unui proces de cristalizare controlat și îndelungat devine cremă. Astfel, toate proprietățile și beneficiile de care dispune mierea polifloră rămân intacte.
MiereMix pentru Turtă dulce are o textură cremoasă și culoare închisă dată de condimentele măcinate (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, nucșoară, ienibahar și amason), având un gust unic și aromat.
Rețeta recomandată:
Turtă dulce în spiritul Crăciunului
Ai nevoie de:
– 250 g MiereMix Turtă Dulce
– 100 g unt topit
– 320 g făină
– 1 ou
– o jumătate linguriță de bicarbonat
– 1 linguriță de sare (opțional)
– esență de vanilie/1 plic zahăr vanilat (opțional)
Preparare:
1. Într-un vas mare amestecăm untul topit, MiereMix Turtă Dulce și oul.
2. Adăugăm făina, sarea și bicarbonatul.
3. Începem să frământăm (cu mâna sau cu un robot de frământat) până când aluatul e omogen – fiind ușor de frământat, ar trebui să fie gata repede.
Se pune o folie transparentă peste vas și se lasă cel puțin o oră la frigider.
Se scoate aluatul de la frigider și se lasă la temperatura camerei până când devine ușor de întins.
Pe un suport de lemn sau direct pe masă, presărăm puțină făină și întindem aluatul până când ajunge la o grosime de aproximativ 5 mm.
Decupăm turta cu ajutorul formelor de turtă dulce, iar acestea le așezăm pe o foaie de copt în tavă.
În cuptorul preîncălzit, la 170 grade C, introducem tava cu turte pentru aproximativ 8-9 minute.
După ce s-a copt și răcit, turta dulce se poate decora cu glazură făcută în casă sau din comerț.
Se poate păstra în cutii metalice chiar și săptămâni bune.
Sperăm să o savurați în tihnă și să vă încânte papilele gustative!
MiereMix pentru Turtă dulce este rezultatul combinației dintre miere polifloră cremă și bine cunoscutele ingrediente măcinate care dau savoare și fac turta dulce atât de specială și anume: scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ghimbir, ienibahar și anason.
Condiții de păstrare: a se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.
Produsul se poate consuma crud sau gătit!
Mod de utilizare: Rețeta recomandată; Crud; Dizolvat în ceai, apă sau vin fiert;
Procesul de preparare a turtelor dulci cu acest mix de miere a fost extrem de simplu și rapid. Instrucțiunile de pe ambalaj au fost ușor de urmărit, iar rezultatul final a fost o serie de turte dulci delicioase. Mixul conține ingrediente de calitate, iar mierea adaugă o notă distinctă și rafinată gustului. Cele 2 tăvi de turte s-au epuizat foarte repede, a fost cea mai simplă și delicioasă rețetă pe care am încercat-o pănă acum.